View Single Post
Old 04 May 2008, 21:25   #24
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
mi-am dat seama ca ultima mea afirmatie ar putea starni reactii de genul asta, dar ma grabeam cand scriam pentru ca as fi dorit sa scriu lamuriri in paranteza:

- la partea cu" forumul cat mai placut pentru mine" ma refeream la lipsa unor useri total lipsiti de haz (amaratii de dragomara&neuptolem pe care ii tot invoc aici; cu timpul si astia devin mai pitoresti asa! ). "meciurile" ca cel dintre als si marx ma amuza intr-o anumita masura. in orice caz, nu imi creeaza repulsie. La "meciul" lui jeleu cu tine, as fi fost mai interesat sa ascult/citesc ambele parti in mai multe posturi inainte de blocari&banari. asta nu inseamna k imi place mizeria si noroiul, dar imi place sa fiu constient de posibilitatea existentei unor asemenea kestiuni.

- partea cu "relevant dpdv cinematografic" o consider cea mai importanta. cine binevoieste sa se uite (ma refer la butonul ala de la profil) la ultimele mesaje scrise de jeleu, va vedea k inafara de 3 mesaje referitoare la tine, cele mai recente 11 mesaje sunt despre filme si adesea cu opinii relevante, unele cu potential de a lansa discutii interesante (cum era cea cu ironia din evanghelia dupa matei pe care am ratat-o).

cati dintre useri au 11 din ultimele 15 mesaje scrise relevante dpdv cinematografic, la o adica "on-topic" pe acest forum? eu n-am. Sa arunce ala primu cu piatra!

asta ma deranjeaza cel mai mult. si de aia am deschis acest topic. si de aia i se pare lui pitbull k fac munca pro bono pt jeleu. Pentru ca ma enerveaza ca a fost banat un user vechi care continua sa aiba contributii importante.
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif