View Single Post
Old 04 May 2008, 20:26   #23
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

N-am cerut-o. Chiar si de data asta, am fost mai iertätor decât merita. A fost decizia lui StefanDo - severä, dar dreaptä.

Punctul 10.

Regret dacä forumul e "cât mai pläcut pentru tine" cu asemenea scursori amorale.
Hai sä-ti dau o pildä: în ianuarie-februarie 2004, eram aliat cu Nume în räzboiul cu A.L.S. Aläturi de noi erau, din diverse motive, Marx, Nae, Bulumulu, si altii. La un moment dat, ni s-a aläturat si un anume Nightwane, începând sä-l bäläcäreascä pe A.L.S. în toate felurile. Chestia e cä anterior ei avuseserä o relatie foarte civilizatä, ba chiar A.L.S. îl ajutase cu niste lucruri (îi adusese nu stiu ce CD din sträinätate, etc.) Dintr-o amicitie prost înteleasä fatä de Nume, a început sä-l atace tocmai pe omul care-l ajutase. Desi eram si eu în barca lor, treaba asta m-a dezgustat complet. Greseala mea a fost cä am trecut-o cu vederea; tipul era imatur, lipsit de caracter, nu sclipea prea tare cerebral, dar se comporta simpatic si uneori avea haz - deci, desi o moluscä, uneori fäcea forumul "pläcut pentru mine".
Ei bine, am plätit-o. Desi relatiile noastre deveniserä prietenesti (a jucat în filmuletul äla cu "Casa Creatorilor", ne vedeam adesea, etc.), în momentul când câtiva avortonilor de dincolo au început (färä nici un motiv, de data asta, pentru cä nu mai comunicam de mult, nici mäcar indirect) sä încerce iar niste atacuri la adresa mea, li s-a aläturat färä sä clipeascä (dupä ce, cu nici o lunä în urmä, mä sunase sä mä consulte pentru o traducere). Exact ceea ce-i fäcuse lui A.L.S., mi-a fäcut acum mie. Si va continua la fel, cu altii si cu altii, cum i s-o näzäri. Asa fac otrepele astea.
Dacä tu te simti bine cu asemenea specimene, päcat. Mie-mi mutä nasul, si nu-i vreau pe nici un forum "cât mai pläcut pentru cât mai multä lume" - nu numai pentru mine!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif