View Single Post
Old 03 May 2008, 17:51   #5
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Supastar:
[ 1) ] - partea cu criticatul in public, com'on!, miroase a totalitarism manipulator.

[ 2) ] cat despre agresivitatea din ton, poate asta e stilul lui. pe cinefan topicul de critici la adresa site-ului/forumului scris de jeleu se numeste: "ce p.ula mea"(RECTe a lui!).

[ 3) ] i don't see anyone (acu nu k ar fi multi ) complaining despre altceva inafara de probleme propriu-zise.

[ 4) ] - in ultimul paragraf "uite ce lichea e pt k uite ce a facut in trecut" faci EXACT ceea ce ti-a facut el tie! e aceeasi reteta. el ia ban; tu nimic. (prin asta nu zic s iei si tu ban! pt k sunt total impotriva ban-ului pe motiv de disipare de idei/afirmatii)

[ 5) ] am vorbit cu jeleu. el chiar tine sa se intoarca pe forum. si deocamdata motivele pentru banarea lui mi se pare k nu tin, ba chiar sunt usor combatibile cum se poate vedea mai sus.

[ 6) ] PS.frumos ar putea sa poate si jeleu accesa pagina asta macar ca vizitator.
1) Ce tie ti se pare "totalitarism manipulator" mie mi se pare bun-simt. Chestie de perceptie.
2) Ce tie ti se pare "stilul lui", mie mi se pare mârlänesc. Din nou chestie de perceptie...
3) Chestie de obisnuintä, de nivel, de educatie...
4) Ai perfectä dreptate - doar cu o minusculä si aproape imperceptibilä exceptie. El se referä la lucruri vechi de peste 25 de ani, care nu-l implicä în nici un fel si (cel mai grav!) pe care nu le cunoaste (decât din bârfele unor declasati deja notorii prin minciunile pe care le räspândesc). Eu mä refer la lucruri desfäsurate de-acu' un an pânä ieri, care mä implicau strâns si direct - si, evident, cunoscute atât de mine, cât si de toatä lumea (cä nimeni n-a sters mesajele alea). Deci, fä bunätate si corecteazä-te:
Originally Posted by Supastar:
"uite ce lichea e pt k uite ce a facut in trecut" faci EXACT ceea ce ti-a facut el tie! e aceeasi reteta.
_____Varianta corectä:
_______________________________________________________ ___________________________________________
_____"uite ce lichea e pt k uite ce face in prezent" faci COMPLET altceva decat ce ti-a facut el tie! e alta reteta.
_______________________________________________________ ___________________________________________

5) Dacä chiar tine sä se întoarcä pe forum, se rezolvä. Scuze publice si
angajamentul cä nu va mai recidiva. (Sper cä nimeni nu se-asteaptä sä-l primim pe de-a moaca, cu bratele deschise si bägându-i gunoiul sub pres. Adicä, dä-n-ncolo de treabä, mäcar o MINIMA decentä.)
6) Las-cä-i dai tu cu copy-paste.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif