View Single Post
Old 03 May 2008, 17:12   #3
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
gasesc cam 3 critici prin mesajul tau. la 2 dintre ele am cate ceva de spus (k despre partea cu filmele pirate nu sunt in cunostinta de cauza):

- partea cu criticatul in public, com'on!, miroase a totalitarism manipulator. cat despre agresivitatea din ton, poate asta e stilul lui. pe cinefan topicul de critici la adresa site-ului/forumului scris de jeleu se numeste: "ce p.ula mea"(RECTe a lui!). i don't see anyone (acu nu k ar fi multi ) complaining despre altceva inafara de probleme propriu-zise.

- in ultimul paragraf "uite ce lichea e pt k uite ce a facut in trecut" faci EXACT ceea ce ti-a facut el tie! e aceeasi reteta. el ia ban; tu nimic. (prin asta nu zic s iei si tu ban! pt k sunt total impotriva ban-ului pe motiv de disipare de idei/afirmatii)

in continuare, nu vad niciun motiv serios pentru a-l bana.

am vorbit cu jeleu. el chiar tine sa se intoarca pe forum. si deocamdata motivele pentru banarea lui mi se pare k nu tin, ba chiar sunt usor combatibile cum se poate vedea mai sus.

PS.frumos ar putea sa poate si jeleu accesa pagina asta macar ca vizitator.

PPS. am intrat cu intentia de a sterge poll-ul pe care il introdusesem cu mai bine de 1 ora dupa ce am scris mesajul initial. m-am razgandit: nu e vorba de dorinta publica, ci de respectarea unor principii.
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif