View Single Post
Old 02 May 2008, 19:35   #142
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Regret, Gloria, dar le meritä. De câteva luni, räspândeste pe forum afirmatii defäimätoare despre mine, bazate pe jumätäti de adeväruri combinate cu minciuni sfruntate (vezi explicatiile pe care le-am dat în topicul "Viermuieli Jelly-Spine-iste", la "Condica de sugestii si reclamatii"), pe un ton explicit jignitor, care simuleazä subtire un asa-zis limbaj decent. O face absolut gratuit - pânä anul trecut, am fost prietenos cu el, l-am ajutat cu sfaturi si încurajäri apropo de admitere, inclusiv dupä ce a picat. Färä nici o motivatie, a avut aceastä schimbare totalä de atitudine, tipicä lichelelor care muscä mâna care le-a hränit (evident, preluând färä discernämânt calomniile altora, si färä a avea mäcar bunul-simt de a mä întreba: "Bäi, tu ce ai de zis la treaba asta?")
Ca atare, e în culpä si-l voi trata întotdeauna numai asa cum meritä. Are o singurä sansä: sä-si prezinte public scuze pe forum, si sä renunte la aceste atacuri. Ii voi accepta scuzele, si-l voi ignora în continuare.
Si propun sä nu mai parazitäm acest topic rememorativ si onorabil cu continuarea unui asemenea subiect. In principiu, locul lui ar fi la "Condicä..." - dar eu consider cä s-a spus tot ce era de spus, si orice discutie e inutilä.
Din acelasi motiv, încui aici, provizoriu. (Evident, nu si pentru Gloria si Stefan, care ca administratori au posibilitatea, autoritatea si dreptul de a posta si într-un topic închis.)
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif