Thread: Bancuri
View Single Post
Old 21 Apr 2008, 17:05   #557
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
În filmul pe care l-am revãzut ieri, se spunea ceva de genul ãsta: "numai nebunii (în cazul de faþã se poate înlocui lejer cu #proºtii#) râd când nu e nimic de râs" - probabil cã asta aºteaptã ºi decentul nostru amic Silver_bou. Oricum, cum la mine umorul e inclus, þin sã-i reamintesc distinsului domn cã numai boul are idei fixe.

---
Bancul de azi.
Primãvarã, soare, liniºte, furnicuþa lucra de zor pãmântul, când vine greierele ºi o roagã sã-i împrumute niºte bani, miloasã tipa zice, "bine, îþi dau, dar spune-mi pentru ce-þi trebuie?" greierele-i rãspunde scuturând din cap, cã-i întrase o ºuviþã de pãr în ochi: "vreau sã-mi iau o chitarã", furnica plictisitã "bine, dar sã nu vii la mine la iarnã sã-mi ceri de mâncare cã nu-þi dau!".
Trece vara, vine tomanã, frunicuþa tot pe câmp strânge recolta, când apare greierele în costum de rocker, ce-i drept cam slab ºi jerpelit, vrând bineînþeles, ceva bani. Furnicuþa iar îl chestioneazã la ce-i trebuie banii, tipul zice cã vrea sã-ºi facã o formaþie rock, furnica cedeazã ºi de data asta, dar nu uitã sã-i reaminteascã greierului sã nu vinã dupã mâncare la ea, la vremea iernii.

Vine iarna, furnicuþa stã înfofolitã-n pãturã în balansoar, pe prispã, respirând ozonul pur al dimineþii, când la poartã opreºte un BMW ultimu rãcnet, din el coboarã greierele, superelegant, contrariatã tipa-l întreabã "acum ce mai vrei? þi-am zis sã nu vii dupã mâncare!" la care greierele rãspunde printre aburii trabucului: "fii pe pace, am oprit doar sã te întreb dacã ãsta e drumul spre aeroport, am fost norocos, trupa mea rock a câºtigat un contract la Paris, ºi nu ºtiu care e drumul bun!", furnicuþa strânge din dinþi ºi rãcneºte cãtre cer: "sã-mi bag p*** în ea de muncã, la primãvarã îmi iau ºi eu o chitarã!
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif