View Single Post
Old 21 Apr 2008, 10:29   #327
Pashpix
Guru

Pashpix

Originally Posted by herbert:
mai oameni buni, dar acest Pashpix, care mobileaza encomiastic aceste topicuri cu sergiu, nu e cumva chiar sergiu? Pitbull, n-ai muscat din carnita lui, sa vezi daca e nemuritorul?
si inca ceva: chiar nu mi-am imaginat ca exista atatia tampiti care scriu despre film...

:w00t: sunt chiar bunicul lui Sergiu Nicolaescu.

Lasand gluma la o parte, citeste mai bine si vei vedea ca posturile mele cuprind cam toate articolele aparute prin presa despre Sergiu Nicolaescu si filmele sale. Stai linistit, sunt un simplu iubitor de film romanesc (in special) nu un adulator al lui Sergiu Nicolaescu. Nu ascund insa faptul ca multe dintre filmele lui mi-au placut.
De ce am publicat mai mult despre el decat despre alte filme romanesti? Simplu. Pentru ca despre Sergiu Nicolaescu se scrie infinit mai mult, i se aloca periodic spatzii generoase in toate publicatziile (asa cum spuneai, unt multi care scriu despre filme...)
Iar eu citesc cam toata presa, face parte din meserie...Unii scriu elogios, altzii obiectiv, iar altzii il critica...Insa ziaristii sunt formatori de opinie, asa ca parerea lor este importanta...
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif