View Single Post
Old 20 Apr 2008, 20:59   #39
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Dragomara:
Dragã Tati corect este Medgidia, oraºul cu cei mai mulþi turci/ tãtari.
Dragä Pui, pe mine nu m-a interesat sä scriu corect (doar stiu si eu de moneda aia otomanä numitä medgidie), ci în CONTEXT - vezi decorul primului si celui mai bun sketch cu Tanta si Costel (Coca Andronescu si Octavian Cotescu), de Ion Bäiesu, äla care-ncepea cu replica: "Bä, ce cäldurä, "bä, ce cäldurä... "bä, ce cäldurä...!" - din care am citat scenografic, cä asa scria în decor: "Megidia" si "Bufetul gäri".
Originally Posted by Dragomara:
Prin urmare nu te mai iubesc când eºti rãu, intolerant, autoateºtiutor, când te bagi în seamã, când vorbeºti în numele altora, precum în cazul de faþã, cel pe care vãz cã-l pricepuºi ºi fãrã explicaþii suplimentare
Si totusi - nu! NU CRED în iubirea alternativ-conditionatä - si nici în cea conditionat-alternativä! Adicä tu mä iubesti numai când sunt asa si nu pe dincolo? Numai când nu plouä si afarä-i cald? ASTA se cheamä amoare la tine? Ei bine, aflä cä eu NON-STOP te iubesc si te ador, ca pe-un pui de curcä chior, chiar si când fugi dupe mine cu fäcäletul prin ogradä cä n-am dat gräunte la gäini, si când postezi despre poziile lui Vasile Cârlova în topicuri dedicate filmelor franceze, si când mä pui sä curät cartofii cä tu tocmai ti-ai dat cu lanolinä pe mâini, si când zici "Ce topic tembel - nici nu l-am citit cä n-am avut räbdare!", si când mä lasi lihnit de foame cä ti-au venit prietenele la septic, si când scrii "cine mi-a sters postarea din 31 februarie, h. 17:45 noaptea", si când dai pe cizmulite rosii la Romarta ultimii mei bani de bere, si când ne admonestezi la modul: "De ce nu respectati opiniile altora, luati omul asa cum e si gânditi toti la fel ca el!", si, si, si...! ASTA-I DRAGOSTEA CE-MI PLACE! :love: (Carol Quintul).

Acum chiar cä mä duc sä beau vertion englezesc. Chiar cä!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif