View Single Post
Old 19 Apr 2008, 01:45   #18
klein
Guru

klein

Originally Posted by redmen:
Originally Posted by klein:
@redmen da cati ani ai tu de te uitai in copilarie la Casablanca si Rebel fara cauza?

Pai tu n`ai vazut in copilarie Casablanca sau orice alt film vechi ? Sau trebuia sa zic de filme aparute dupa ce m`am nascut eu ?
am vrut sa stiu la ce varsta ai vazut filmele astea, pt. ca titlul topicului pe care tu il propui e despre filmele copilariei. french connection, casablanca?? :shock: serios? astea ti-au placut tie cand erai tzanc? dragaomara are dreptate.

@pitbull: sa stii ca mi se pare ciudat ce spui despre MV. e foarte greoi, ca aproape toate filmele istorice. nu se prea intelege: ce era cu transilvanenii aia, cine era basta si de ce se baga rudolf, multe nume, si batalii. macar pe turci ii recunosteai dupa costume. e povestea aia de amor care ar fi putut sa romanteze putin subiectul, dar e nedusa pana la capat, ca deh' e erou national, nu se cade. in fine, nu ii gasesc interes. poate scenele de bataie sa fi fascinat copiii, dar la astea nu ma prea pricep, ca nu inteleg nimic. singurele lupte care mi-au placut au fost alea din 300 ca erau date cu incetinitorul si se vedea mai clar
klein is offline   Reply With Quote sendpm.gif