View Single Post
Old 18 Apr 2008, 23:41   #17
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Pitbull:
Alea nemtesti cu Winnetou.
:w00t: Dupa romanul lui Karl May, greu as crede ca filmul se ridica la vreo valoare...
Aprop', eu am recitit in 2004 Winnetou, nu pot explica ce clipe nostalgice am retrait si totusi ce emotie heroes am avut ca pt prima data, uitasem multe, dar primul volum din Winnetou si tot primul din Old Surehand intrec majoritatea istoricelor hollywoodiene. Frate, cand il elibereaza pe Surehand in capitolul Langa Apa Albastra -preferatu' meu - de la comansi, cu Vupa Umugi&Co.. Si desertul Llano Estacado cu cactusii lu' Bloody Fox, moartea lui Nsho-Chi..8) :happy: :love: ma intreb si azi daca astea s-au intamplat vreodata cu adevarat, prin 1860-1880 cumva?
---
On-topic:
The Terminator
Jaws
Cobra
Rambo I
Terminator 2

Ehei, si ce fata am facut cand am vazut cum incepe The Terminator, :huh: peisajul ala sumbru de un albastru memorabil, "jucariile" lui Stan Winston si Jim Cameron, eram cu gura cascata, ma asteptam la un Arnold cam din Commando sau Red Heat asa, cand am vazut ca e RAU :lol: incepusem sa fiu dezamagit, apoi cand sparge geamu' cu pumnu' si isi scoate ochiu :lol: 8) , stai-stai, ca se leaga ceva, se infiripa ALT 8) CEVA. De Terminator II nu mai zic nimic, ala a fost soc curat, 100%, PERFECT. N-am gasit nici pana azi un film de actiune mai bun.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif