View Single Post
Old 18 Apr 2008, 21:59   #16
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by redmen:
Da. :happy: :love:
Originally Posted by klein:
@Pitbull: chiar iti placea MIhai Viteazul? ca mie mi se pare ca e groaznic, mai ales pentru copii. nu se intelege nimic din filmul ala. bataliile sunt prea lungi si nu pricepi cine cu cine se bate si mai ales de ce.

la mine e 'toate panzele sus'. (l-am vazut la 9 ani) si 'Some Like It Hot'(l-am vazut la 12ani)
"M.V." a fost marea iubire a copiläriei mele (dar numai de la 11 pânä la 15 ani, când l-a detronat "U.C.A." ) si a copiläriei lui Collins (dar numai de la 4 pânä la 10 ani, când l-au surghiunit "American Beauty" si Tarantino). Deci, mi-a rämas stickuit de miocard, chit cä acum sunt constient de limitele lui - dar cred cä exagerezi. Nu mi-a fäcut deloc impresia pe care o descrii tu - nici atunci, si nici acum.
"Toate pânzele sus" m-a sedus la teatrul Ion Creangä, imediat urmând romanul :love: - aveam 8 ani. Când a iesit serialul, aveam vreo 16. Mare dezamägire... Obosiiiiiit...
"Some Like it Hot" - evident :love: (la 14 ani), da' nu-i specific copiläriei. Mä amorezam de el si dacä-l vedeam prima oarä la '84.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif