View Single Post
Old 13 Apr 2008, 19:02   #320
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ai dreptate, cu reportera aia. Mä rog, pe Serj îl încântä respectiva confuzie, e comercialä...
Altfel, dacä tot ai fost acolo (am bänuit, din descrierea pe care ai fäcut-o în aceeasi zi pe forum), de ce nu mi te-ai arätat? Ne mai vedeam si noi la fatä, mai schimbam o vorbä...
Revenind on topic: "Revansa" nu e un "film degeaba" (ca "Duelul",) e doar un film aproape complet ratat. Mai are unele sclipiri, un oarecare dinamism, un numär de secvente reusite în sine - dar, atunci, pe moment, scârtâia deja... Incä nu stiam de ce. Tin minte, aveam 18 ani, eram într-a XII-a si corespondam, ca simplu cititor, la revista "Cinema". Cosasu mi-a selectionat fragmentul final al analizei, terminat cu cuvintele: "Una peste alta, «Revansa» merge. Merge. Dar sä fie asta, oare, o calitate...?" Ulterior, din perspectiva timpului, mi-am dat seama cä erau primele semne de obosealä ale lui Serj.
Principala lui gresealä a fost ieftinätatea trucului de"reînviere": n-a murit, a fost ränit doar. "...Da, si acuma ziceam cä de fapt eu n-am murit, ca sä ne mai jucäm, cä uite, încä nu mä strigä mama!" Dacä voia sä-l continue, ALTFEL trebuia sä procedeze! Cum...? Nu stiu, si nu e treaba ma sä gäsesc solutii - ci a lui. Strict teoretic, si la limita minimei rezistente, as sugera formula prechelelor (dar fäcut cu cap, nu banal si gratuit, ca-n "Duelul": ar fi putut iesi interesant, sä urmärim, pe parcursul mai multor filme, evolutia unui personaj despre care stim cä e damnat; dar mä tem cä deja începem sä avem pretentii prea mari de la bietul om... )
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif