Întrebare...þineþi-vã tare!
Vã mulþumesc din suflet pentru promptitudine!
Iatã despre ce film este vorba - se numeºte "Premiera", este produs in anul 1976, regia Mihai Constentinescu ºi are o distribuþie de mare marcã.
Dintre marii actori din acest film pot sã-i amintesc pe urmãtorii:
Radu Beligan, Carmen Stãnescu, Toma Caragiu, Elena Caragiu, Dem Rãdulescu, Gheorghe Dinicã, Emil Botta, Mircea ªeptilici, Aurel Giurumia,
Florina Cercel, Carmen Galin ºi mai sunt dar au trecut anii ºi m-am mai tocit ºi eu... numai de când îl caut m-am sãturat ! A rulat în cinematografe cca. o lunã sau douã dupã care au început sã disparã multe din replicile probabil considerate "replici problemã" pentru acea perioadã, nu ºtiu cum de au mai scãpat unele care fãceau deliciul publicului
în anumite scene ºi dupã aceea a dispãrut cu totul. Dupã 1989, cã nu pot sã spun dupã revoluþie cã n-a fost, singurul post de TV care a difuzat acest film a fost B1TV, dar n-am fost eu "pe felie" cum se zice ºi sã-l imprim. Am încercat pe site-ul lor dar este în construcþie ºi nici nu ºtiu dacã am ºanse cu ei sã o rezolv. Dacã mã poate ajuta cineva, contra cost
bineânþeles, in achiziþionarea acestui film sunt recunoscãtor o viaþã, cã ºi aºa tot de o viaþã îl caut, macar sã mor liniºtit cã l-am mai vãzut odatã.
Vorba aceia- "Odatã ºi sã mor", cã ºi aºa, replicile le-am învãþat pe dinafarã de câte ori l-am vãzut când rula!
Cu multã stimã pentru rãbdarea pe care aþi avut-o,
Grecu25.
P.S. Nici eu nu ºtiu greceºte, sâc!
|