salutare in sfarsit din nou pe forum!oricum nu ati pierdut nimic deosebit si frumos doar multa suferinta si momente aiurea prin care am trecut.mai ales cu sanatate acu cateva luni ca sunt prob. de sanat.acu ca nu sunt si ca analisele sunt bune!m-am chinuit ,m-am certat cu doctori ,mi-au facut analise dureroase ,pana mi-am facut si edoscopie+a trebuit sa imi bage un furtun pe gat si nimic!ca totul e normal si ca nu am nimic!
dar as vrea sa fie pe bune asa adica sa ma simt si bine si sa nu ma mai trimita repede la psiholog doar ci si sa se ocupe de mine mai mult si sa vada ce si cum,si sa se faca tot posibilul ca m-au exasperat pana si doctorii cu indiferenta ,aroganta si orgoliul lor,importanta banilor care in mod normal nu ar trebui sa fie mai mare ca insasi viata ,sanatatea unui om ci deci sa salveze omul-.
eu am incercat sa vad cum stau lucrurile dar trebuie sa fiu sustinuta si ajutata mai mult fara a fi lasata asa de una singura ca numai pot-VREAU SA STIU SI EU CE AM-SI SA SE FACA TOT POSIBILUL SA IMI REVIN SI SA MA FAC SANATOASA!
plus ca incepusem un tratament pt ceva desi nu imi reactualizasera analisele ,acum cica numai este acel ceva.ce pot crede oare?sa mai continui tratamentul?oi fi sanatoasa?sau doar imi ascund ei lucrurile pentru a nu ma preocupa eu prea tare.dar nu trebuie este dreptul meu sa stiu cum stau cu sanatatea si apoi sa se incerce sa fac tot posibilul sa imi revin.speranta este mai tot timpul ,si apoi in ziua de azi totul este posibil si cu siguranta si o solutie pt problema mea a altora etc,o sansa la sanatate ,la viata si la o viata mai buna si mai frumosa.
in fond si la urma urmei tot noi ne facem viata frumoasa sau mai putin.totul este posibil de ce nu am incerca sa traim armonios unul cu altul si apoi sa devina o lume armonioasa pe o planeta armonioasa echilibrata intr-un univers abundent si armonios.ca altfel totul se revarsa tot asupra noastra asa ca mai bine sa emanam energie pozitiva ,armonioasa ca sa primim la fel.stiti se si zice- bine faci bine gasesti-,sau ce tie nu iti place altuia nu-i face-,iubeszte-ti aproapele tau ca pe tine insuti-.v-ati intrebat vreodata ce poate sa insemne asta? explicatia este in exemplu si ceea ce am spus mai sus sa traim intr-o armonie completa,intelegere dragoste ,incredere si multumire pe toate planurile unii cu altii si tot odata cu universul .facand acest lucru vom putea primi acelasi lucru multa dragoste armonie si numai bine.deci sa purcedem la drumo pt a fi mai buni!

ok e tarziu ,dar voi mai intra si ma voi descarca.sanatate!