Thread: FREE Tibet!
View Single Post
Old 09 Apr 2008, 13:15   #23
Far Darrig
Novice

Far Darrig

Nu sunt in nici un fel adeptul corectitudinii politice, dar e de risul curcilor sa te lasi jucat in picioare de idei atit de infantile precum natiune buna, natiune rea. Da, asa e, suntem pionii societatii occidentale si ii judecam pe ceilalti in functie de normele care sunt specifice acestui spatiu, la fel cum si ceilalti ne judeca dupa propriile lor tipare. Dar asta nu face pe nimeni bun sau rau; si observati ca nu am spus superior sau inferior, am spus BUN sau RAU, la fel ca si antevorbitorul meu.

China e rea pentru ca omoara tibetani.
China e buna pentru ca ea ne face fermoar la trening.
Tibetanii sunt buni pentru ca sunt masacrati.
Tibetanii sunt rai pentru ca ei nu produc nimic, stau toata ziua si se roaga si curata balega de Poephagus grunniens.

Aceste doua cuvinte, bun/rau, sunt chintesenta discursurilor politice de pe mapamond, gretoase, scirbavnice, manipulatoare: cind Opinca le aude creierul i se face macaroana, fie ca poarta sapca cu McDOnald's fie ca poarta turban, bate din palme si e fericit ca Dumnezeu il iubeste.

Domnule Alex Leo, de curiozitate, de ce militati pentru o natiune inferioara?(sper ca nu gafez cind numesc populatia tibetana o natiune)
Far Darrig is offline   Reply With Quote sendpm.gif