„Sergiu Nicolaescu e senil ºi obosit”
Rãzboiul dintre Florin Piersic jr. ºi Sergiu Nicolaescu este bine cunoscut în lumea teatrului ºi mai ales a filmului. În momentul în care regizorul Sergiu Nicolaescu spunea despre filmul „Fix alert”, regizat de Florin Piersic jr., cã „Florin Piersic jr. a luat o camerã ºi s-a plimbat printre oameni…”, conflictul dintre ei a cãpãtat proporþii, iar replica tânãrului actor nu a întârziat sã aparã. „E senil ºi obosit. Mã distanþez de problema lui de sãnãtate, care, probabil, e normalã, pentru un om la vârsta lui. Mie mi-e simpatic. În cele din urmã, am acceptat faptul cã, fiind faraonic, va face veºnic filme pe banii mei, ai tãi ºi ai tuturor, aºa cã merg sã-i vãd capodoperele recente, împreunã cu o gaºcã mare de prieteni. E cea mai mare distracþie. Filmele lui au greºeli de genul Top secret, inadvertenþe, replici scremute, dialog penibil ºi neverosimil. Ãsta e motivul pentru care merg oamenii sã-i vadã creaþiile. Ca sã râdã”, a rãbufnit Florin Piersic jr. la adresa cunoscutului regizor. „Faptul cã pe Sergiu Nicolaescu nu l-a interesat filmul meu este un compliment pentru mine”, a continuat acesta. Aºa încât, peste tot pe unde se întâlnesc, cei doi se „cadorisesc” cu tot felul de „complimente” de acest gen, dupã cum bine aþi observat. (ATAC - M.M.)
|