View Single Post
Old 05 Apr 2008, 14:45   #1712
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Nu puteti mah s-o ajutati pe fata asta sa-si rezolve problemele de sanatate? Sa strangeti o cheta mana de la mana? :huh:
imm, eu aveam un obicei intr-un timp, colindam dupa fetele de la medicina prin camine, mai-mai m-or lecui prin farmecu' lor, :lol: asa te sfatui si pe tine, gasesti un doftor in devenire (pe care inca nu s-a asezat stratul coruptiei), eventual un virgin plin de cosuri cu nasu'-'n carti toata ziua...il atragi cu mrejele tale, ii faci tu un stripptease acolo la el in camera cand ceilalti se inteleg sa dispara pe nesimtite si i te confesezi ca la badaranii de doctori din romanica, care numai doctori nu-s, sunt teroristi psihotronici, in final iti vor spune asta: "Da ce?! Eu sunt Dumnezeu??? Ce sa-ti fac eu???" (tipand isteric). mi s-a intamplat mie , fireste ca am fost nevoit sa ma vindec singur :huh: - tipa fiind a mai buna doctora din judet! - eu unul, asa procedez, cam la toate problemele mele de sanatate, am devenit propriul meu doctor, consultam farmaciste, studente, ma documentam, etc. Trebuie sa perseverezi si sa nu intri in panica orice-ar fi, e f importanta atitudinea pozitiva. Sanatate!
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif