Thread: "Cloverfield"
View Single Post
Old 05 Apr 2008, 14:42   #15
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
8/10. L-am asteptat mult timp si pe mine m-a multumit. Nu vroiam mai mult de la el. E, asa cum stie deja toata lumea care l-a vazut, o combinatie intre stilul de filmare al Blair Witchului cu povestea din Godzilla. Efectul care il creeaza camera video portabila e complet reusit si comvingator cu toate ca au fost cateva coincidente pentru efectul artistic (capul Statuii sa cada unde a cazut cred ca ar fi cel mai evident si alte multe). Eu daca eram in locul vreunuia din supravietuitori cred ca scapam de camera destul de repede, fara sa ma gandesc la ce importanta ar putea avea acel video (cu toate ca daca era camera legata de gat si era una HD mica nu ma deranja)...fi atent, vorbesc de parca asta s-a intamplat si chiar am vazut o mana de oameni reali care au fugit de monstru. Oricum, un film de genu asta in veci nu ar putea fi facut sa fie de nota 10, dar e mai bun decat Godzilla (nu cu mult) din cauza ca nu are aerul la fel de puternic de Hollywood si are atmosfera clara de realism. Eu il recomand sa fie vazut numai la cinema (sau intr-o camera intunecata cu un ecran mare si sistem 5.1 baban) si am sa repet experienta cand mai vine filmul pe la mine in oras.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif