Thread: the eyes
View Single Post
Old 31 Mar 2008, 16:32   #6
Gloria
Super Moderator

Gloria

Se pare ca publicul s-a speriat. Vorbeam cu cineva care l-a vazut ieri, pasionat de filme totusi, si caruia filmul i s-a parut "super", povestind ca publicul a reactionat. Ma intreb daca filmul asta, vazut fara sonor, iti mai provoaca vreo tresarire. Ma indoiesc.
Filmul mi-a trezit o usoara grimasa de tristete pentru inutilitatea lui si timpul meu investit prost; mi-a provocat o singura dilema, ce-i drept; dar nu suficient ca sa-l apreciez: de ce au reprezentat acei Caroni / calauze spre taramul de dincolo in felul acela: erau horror, intr-adevar; singurele chestii horror din tot filmul; adica daca asa arata de fapt, chiar ca nu e de murit. :w00t: Si de ce nu au nuantat: pe aia buni sa-i ia umbre albe; mi-am amintit imediat de reprezentarea Raului in The Passion of the Christ de Mel Gibson: o imagine cu adevarat puternica: acel avorton tinut in brate; ravasitoare si inedita imagine.

Dupa mine horrorul este cel care la nivel psihologic terorizeaza, gen The Ring, si chiar ideea din seria Saw: aceea de a fi obligat sa participi la un joc, care nu e al tau, in care exista o entitate ce face cartile etc.