Pai dacum mai...eu sambata seara, la 20 de ani, stau in casa si ma uit la filme...halal exemplu. Neah...macar stiu ca atunci cand ma duc ma distrez cat pentru o luna.
Dar na, mersi fain de incurajari si restu...dar o cariera in jurnalism nu imi face cu ochiu (cu toate ca mi-am dat seama de mult ca am talent la scris :lol: ...cam dintr-a 4-a, cand la examenul dintr-a 4-a intr-a 5-a am luat nota mai mare la romana decat la mate cand eu la scoala eram mai bun la mate :lol: ), o cariera in cinema mi-ar fi placut tare mult dar stii cum e (sau poate nu), stau in Iasi, Iasu are unele din cele mai bune facultati din Romania, dar din cate cunosc nu are una de cinema (ca cea din Bucuresti), sau o fi aia a lui George Enescu? Si mai e si comoditatea cum ca...de ce as merge in alt oras sa fac o facultate cand pot sa o fac in orasul meu?
Fac facultatea asta, din pura impingere de la spate...nu ca m-ar neinteresa genu asta de slujba, ca finalul suna promitor (bani multi, munca putina, oameni in subordine, dat directii & shit) dar e exact ce nu ma asteptam...fac exact ce nu imi trebuie in final. Teorie. Pe santier, rar iti trebuie teorie, iar cand iti trebuie o stii din cauza ca o stiai din fac. ca pe asta trebuie sa o tii minte.
Si in plus, daca ma duce capu si o termin pe asta, pot oricand s-o fac si pe a doua, iar pe a doua, o fac din placere. Promit.
The Hudsucker Proxy - 7.5/10. You know...for kids. S-a zis de atatea ori inca nu poate sa fie vorba numai despre produsul prezentat, cat e si "scuza" fratilor Coen daca cineva ia prea in serios filmul asta. Despre ce e vorba...e despre "baietii buni castiga in final" si cred ajunge asta pentru usureala asta. Totusi, nu am putut sa ignor lookul orasului, acela de oras industrial, plin de smog si aer greu de respirat, un oras always busy, plin de furnici muncitoare (mi-a adus aminte de "The Mask"). Film placubil, dar nu cel mai bun film al fratilor.