View Single Post
Old 29 Mar 2008, 18:56   #371
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
ulrich...
Sunt de acord cu tine (mai putin la darjeeling, but no matter). Dar mai trebuie sa vezi si un film prost din cand in cand ca cel bun sa aiba un impact mai puternic...si ca sa mai stii care e standardu la un film prost si sa-l compari (astfel ingropandu-l in mizeria proprie) cu cel bun.

Miller's Crossing - 9/10. Sunt multe de spus, e un film destul de profund...dar in a nutshell: e un film despre alegeri, un film despre gangsteri, un film in care cel mai destept castiga si ramane triumfator cu demnitatea si reputatia neatinsa, o pelicula despre baietii buni si baietii rai din timpurile trecute (anii '20-'30...perioada pantalonilor inalti, palariilor specifice atat de semnificative pe atunci), un film ce trebuie vazut pentru atmosfera (atat de Coeniana dar cu un iz de noir), pentru personaje si pentru poveste. Ce am de reprosat, in schimb, e ca nu prea iti atrage atentia...de exemplu, astazi, mai spre inceputul acestei foarte frumoase zile de primavara, am incercat sa vizionez filmul in alte circumstante (decat cele de obicei), nu am reusit...si nu ca aveam alti factori ce imi atrageau atentia, nu...te pierdeai in film, in multimea de nume si personajele ce mai apareau si nu le stiai rostu. Acum, ca am avut o vizionare linistita si neintrerupta (asa cum si trebuie sa fie) am vazut ca eu, ca spectator, trebuie sa ii acord atentia bine-meritata si nu m-a dezamagit. Coen's rull. Next is The Man Who Wasn't There.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif