View Single Post
Old 27 Mar 2008, 17:16   #363
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Doctor Zhivago - 10/10. O poveste perfecta. Si nu o zic doar fiindca e un film vechi ce trebuie respectat. In fine, da, de pe acum in fine...e un film lung, are 3 ore si 12 minute (versiunea mea) si se petrec atatea lucruri...in mare parte e vorba despre viata unui om, ghici care, care isi traieste viata asa cum poate, in timp ce in tara lui, Rusia se petrec schimbari majore, schimbari ce afecteaza nu numai tara lui ci si intreaga lume (dar asta nu este prezentat in film)...nici nu e de mirare ca filmul a fost interzis in Rusia pana in 1994, dar chiar prin aceasta chestie arata ca e un film esential pentru cinematografie dar si prin toate detaliile tehnice si artistice (cred ca acest film merita marile premii pentru regie si cel mai bun film...nu The Sound of Music, cu toate ca si ala e foarte reusit). Deci, un film ce neaparat trebuie vazut. In zilele astea doua am avut o faza "David Lean" din cauza pollului de pe imdb (in mare parte mi-a adus aminte de el, de la "Lawrence of Arabia" si cred ca ma opresc aici...pentru moment.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif