View Single Post
Old 25 Mar 2008, 14:49   #15
XamWaZ
Junior

XamWaZ

despre documentar, m'am uitat acuma peste niste secvente sa vad cam despre ce e vorba si sunt sigur ca nu ma voi uita la el

chestia asta cu teroristii, cu bush si cu 11 septembrie mi se pare un fel de "disparitia lui elodia" sau "invadarea martienilor".
adica o prostie)

fiecare cu parerea lui
publicitate sa facut mult pe tema asta.
bush a pierdut mult din popularitate din cauza atacurilor teroriste si a razboiului din irak.
nu cred ca el ar fi pus la cale treaba asta.
+ ca nu stiu daca ar fi ales el fix cele 2 turnuri, unul din simbolurile americii, sau pentagonul(daca avea intentii ofensive).
ar fi ales un metrou, un mall, ...

iar eu daca as fi fost terorist nu m'as fi oprit la 3-4 avioane sau cate au fost, as fi deturnat mai multe (mai ales ca acuma sunt mai stricte verificarile de pe aeroport)...doar mai au americanii cladiri importante de distrus, si casa alba nu ar fi scapat.
doar lear fi convenit sa sacrifice 2-3 oameni si 1 pistol sau o bomba ce or fi avand in avion cand l'au deturnat si sa distruga cate 1 cladire si nsuh cati oameni importanti.

nu mai stii ce sa crezi.
asa ca va ramane fiecare cu parerea lui pana se vor aduce dovezi concrete si cineva va lua initiativa de a le face publice intr'un mod oficial nu doar asa: articole din ziare sau siteuri de internet pe care nu stii daca sa le crezi sau nu.
XamWaZ is offline   Reply With Quote sendpm.gif