View Single Post
Old 24 Mar 2008, 06:49   #167
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

excelent comentariu, bagheera (cunoscindu-te, da-mi voie sa nici nu ma mir! ), dar da-mi voie - in skimb - sa mai spun o data k, mie unul, 'restu...' in continuare nu mi s pare k ar avea cva comun cu 'tragedia' (cre k e un termen mult prea pretentios pt cs intimpla in poveste - si-n plus, cum s-a vazut, blokeaza discutia & o face s-o ia prin papushoi :lol: ) & k, asta e, kestia cu 'bucuria' p kre vroia s-o impartasheask nae - la mine n-a tinut... (&, dk as fi numai eu, as putea fi o singura & simpla paguba colaterala, dar sint mult mai multi - deci EXISTA o probl, oricit am incerk sa o escamotam, din drag d nae )

cre k ai dreptate cind spui k nae a vrut sa fak 'altcva', sa nu s pozitioneze pro (haha) sau contra unui anumit trend, dar realitatea (d la 'fatza locului') e k NU POTI - oricite bune intentii ai avea: minimalismu e aici, dja bine implantat in peisaj, si nu poti face abstractie d el - deci orikre cinema 'altfel' va fi nu doar interpretat k 'polemic' fatza d acesta, ci va fi privit - cum spuneam - PRIN blurul creat d filmele minimaliste; tertium non datur...
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif