View Single Post
Old 20 Mar 2008, 16:18   #39
klein
Guru

klein

@ toti. vorbiti despre teatru in general? sau se mai gasesc si ceva valori prin mormanul de gunoaie?

nici eu nu ma omor dupa teatrul "alternativ" sau "contemporan" sau cum i se mai zice. in occident se practica din ce in ce mai mult, e considerat "adevaratul" teatru. desi sunt oaia neagra in cercul de prieteni (? nu stiu daca e termenul potrivit) occidentali, mi se pare ca piesele de genul asta froleaza impostura, iar lumea e prea ipocrita sa recunoasca. cel clasic e de obicei prost si facut spre divertirea maselor, ticsit de poante gen "Divertis".
de aceea ma bucur ca la bucuresti inca mai exista teatru a l'ancienne, unde se rade pe bune (teatrul nu m-a facut sa plang pana acum, filmul da), unde actorii joaca, iar piesele spun povesti, unde nu te ia nimeni de pe scaun si nu te improasca cu sange fals (cum mi s-a intamplat). dar nici montarile prea clasicice nu sunt ideale, ca se ajunge repede la interpretari afectate si urlete shakespeariene.
asa ca profitati de faptul ca in Bucuresti (am senzatia ca si provincia s-a trezit in ultimul timp) mai aveti de unde alege.
klein is offline   Reply With Quote sendpm.gif