Originally Posted by Alex Leo Serban:
eu am o intrebare: cine e acest 'marius manole'??
a jukt in vreun film?
k nu-l stiu
|
draga alex,
MM e un tip super super misto. nu stiu de unde a aparut ca eu mai observam tinerii astia care ieseau de pe bancile facultatii pe la Casandra, dar de el..nimic
l-am vazut prima data in Inima de caine si pe bune e genial. de atunci urmaresc in disperare piesele in care mai joaca. a devenit un criteriu de alegere, mai ales ca stau putin prin tara si nu am mult timp ca sa merg la teatru. uneori gresesc pentru ca ultimul spectacol cu el ... (uf am uitat numele; oricum erau doua povesti joponeze) a fost destul de slab si pretentios. dar interpretarea lui e perfecta, da viata textului, are umor, are o energie incredibila. uneori ma intreb daca nu o sa cad mort de atata zbenguiala. pentru inima de caine a fost nominalizat la uniter mi se pare, dar premiul i-a revenit lui rebengiuc care joaca in aceeasi piesa. mi s-a parut nedrept, pentru ca nici nu exista comparatie intre cei doi. rebengiuc e bun, numai ca e egal lui insusi, nu face nimic special, Manole asta interpreteaza un caine pana la idenificare.
gata, sunt amorezata ca sa mai discutam