View Single Post
Old 17 Mar 2008, 12:53   #11
Coshava
Veteran

Coshava

Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Coshava:
Originally Posted by Pitbull:
Dom'le, cä talibanii si Al-Qaeda au fost niste marionete si cä principalii sforari erau Mossad-ul si C.I.A. e un secret al lui Polichinelle.

Chiar asa ? :?
Eu unul de ex. cred mai degraba ca in spatele Al-Queda ( talibanii nu am nici o cunostiinta sa fi fost implicati ) au fost serviciile secrete ruse sau ale unui alt stat prietin al SUA ...

Da, logic! Mureau serviciile secrete ruse (etc.) sä le serveascä americanilor cadouri pe tavä! :lol:

Dar cine a zis ca au murit agenti rusi ?

Ei doar au "servit" unele informatii cui trebuie ( asa ... ca din partea lui Allah nu din partea infidelilor trimisi de Putin ) si aia le-au folosit cum le-au folosit ... :sick:

Serios acuma - daca vrei discutam despre chestia asta dar gindeste-te un pic si analizeaza cu atentie urmatorul articol din Wikipedia ( daca vrei sap si dupa altele mai detaliate - dar cu conditia sa avem o discutie serioasa nu ca alta inceput aici sau ca filmul asta de doua lulele ) si gindeste-te si la faptul ca Hamburgul era in perioada Razboiului Rece un loc asa ... de orgie pentru KGB si agentii antrenati de ei ( iar in "teoria KGB"-ului se recomanda ca loc preferat de intilnire intre un agent si omul sau de legatura trenurile ).

Cit despre "cadou" ... e cu cintec. Stiu ca o sa sune complet aberant de zic - dar probabil ca se va vedea/spune adevarul peste citiva ani - dar as face o paralela aici : probabil ca elita SUA ( o parte a ei ) a vazut ca o oportunitate nesperata situatia si au profitat de ea ( inclusiv financiar ), dar cam tot asa au apreciat si invazia in Afganistan si sprijinirea gherilelor comuniste din diverse parti ale lumii la sfirsitul anilor '70 elitele URSS ... si la cam 10 ani dupa aceea URSS-ul a intrat intr-un colaps economic si financiar cvasi-total care a dus la destramarea sa ...

Think twice.

Quote:
"Cine are de pierdut? Islamul si arabii. Cine are de câstigat? S.U.I.* Q.E.D."

Islamul si arabii nu prea au nimic de pierdut in conjunctura actuala ( de dupa 11 septembrie 2001 ) comparativ cu cea de dinainte. Ba as zice chiar din contra. Dar discutia e un pic mai lunga aici - o sa detaliez mai incolo daca e cazul.
Iar cercurile financiar-bancare ale SUA mai degraba s-au impotrivit politicii agresive a lui Bush jr. - sustinatorii politicii sale dure fiind lobby-urile din domeniul energetic si militar. Asa ca am dubii inclusiv la partea a doua a inferentei logice ...
Coshava is offline   Reply With Quote sendpm.gif