View Single Post
Old 17 Mar 2008, 12:30   #10
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Coshava:
Originally Posted by Pitbull:
Dom'le, cä talibanii si Al-Qaeda au fost niste marionete si cä principalii sforari erau Mossad-ul si C.I.A. e un secret al lui Polichinelle.

Chiar asa ? :?
Eu unul de ex. cred mai degraba ca in spatele Al-Queda ( talibanii nu am nici o cunostiinta sa fi fost implicati ) au fost serviciile secrete ruse sau ale unui alt stat prietin al SUA ...

Da, logic! Mureau serviciile secrete ruse (etc.) sä le serveascä americanilor cadouri pe tavä! :lol:
Nu ca sä mä laud, cä nici n-am de ce, e la mintea lu' Ambrablurica: în primele minute de dupä, atunci, în dup-amiaza aia (la noi) inredibilä de 11 septembrie, m-am si dus pe firul logic: "Cine are de pierdut? Islamul si arabii. Cine are de câstigat? S.U.I.* Q.E.D."
(E o simplä extrapolare a celebrei replici din "All the President's Men": "Follow the Money", a lui Deep Throat. Aici: Follow the interest.)

Altfel, ia seama si la ce-a zis Victor mai sus, c-a zis bine ce-a zis! Se leagä si cu un comentariu al Cetepeului, tot din seara de 11 septembrie: "Statele Unite nu vor renunta, de-acum, la democratie; vor renunta la mimarea democratiei."