vai msi (iata k stiu sa si raspund, atunci cind sint laudat :happy: !), kiar mi s-ar parea f binevenita o tzara NUMAI pt mine - in kre sa-mi invit doar prietenii apropiati 8) asta m-ar feri d ciocnirea cotidiana & inevitabila cu tot felu d idioti a caror prezenta imi repugna... si, da, ar fi o tzara a bunului plac & a bunului gust: buna crestere & bunul simt sint DOAR pt cei kre l merita!
din fericire, stiu sa ma pun la adapost d ciocniri
reale nefrecventind decit - rareori - locurile publice; 'ciocnirile' virtuale (precum cele dp ac forum) sint singurele p kre l gust, pt k imi dau posibilitatea sa tin la distanta indivizi (sau indi
vide) p kre in ruptu capului nu mi-as dori sa-i intilnesc in realitate - cum spuneam, o forma d igiena comunicationala

(ma rog, unii traiesc la... cernavoda (!), asha k nu e niciun pericol k drumurile noastre sa s intersecteze vreodata! :lol: )
cit dspr realizarile mele, ele sint mult prea cunoscute pt a mai fi inshirate aici... sa spun, doar, k am
bifat - gratios & fara efort -
tot c mi-am propus sa fac (din pdv profesional), fara sa-mi sacrific viata privata (kre, oricit d 'dezordonata', ma caracterizeaza, nefiind d felu meu un pudibond - ba kiar un pic exhibitionist :oops:; pt mine, sexu e doar un sport & e total lipsit d culpabilitate...).
in ac timp, fiind o pers cu o afectivitate limitata, ma simt
cel mai bine by myself, fara altii kre sa-mi bruieze starea egoista d bine; ideea d 'cuplu' mi-e straina; tinjesc d f multe ori dupa singuratate (singura mea 'frustrare' este k sint mult prea solicitat & nu-mi gasesc destul timp numai pt mine...); nu regret nimic - si, in orice caz, nu regret ceea c am facut!
c ma deranjeaza este k sint judekt dupa valorile turmei, si nu dupa cele ale mele, personale & specifice. dar NU mi-as dori k turma sa adopte valorile mele!
si acum, dupa acest mic exercitiu d vanitate (ma simt atit d bine cind il practic! :love: ), CER IN CONTINUARE BANAREA LUI COSTOBOCUS, DAR SI A DRAGOMAREI: primul pt k m-a facut 'frustrat' (cum s vd, fara motive temeinice), a doua pt simplu fapt k exista: prezenta ei (kiar si in forma virtuala) este o insulta continua... :sick: nu ma-ndoiesc k, in viata reala, este o nasoala la kre nu s-ar uita niciun barbat, darmite un gay! :lol: