Thread: Bancuri
View Single Post
Old 12 Mar 2008, 19:54   #539
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by StefanDo:
hei, mai lejer
Corect! dar nu sunt de acord cu zambetul. Si la mine zambeai dar nu poti sa-l cataloghezi pe hellsteed in aceasi oala cu Neuptolem, eu am deranjat dezinvolt prin nonconformism, ex: am indraznit sa afirm pe CineMagia ca Haliwdu' bate Cannu' (uneori) si ca pot scrie 5 pagini din Alien 5.
Consider ca hellsteed vrea sa fie bannat pt 3 zile (eu unul as fi mai linistit in astea 3 zile) si nu stie cum s-o faca.

Originally Posted by savoria:
(1) in sfarsit am reusit sa nu ma placa cineva.
...
(2) stiu ca s-a mai zis undeva pe forum ca majoritatea nu ar trebui sa posteze aici?
e loc doar pt mintile luminate?
1. In primul rand, da-i ignore, intr-un final va rabufni si-l va da afara in toaleta forumului (bineinteles ca nu exista asa ceva, unii cred ca exista!), ii facem analizele si aflam ce boala are, ca de spalat, nush cin' s-on-'ncumeta ca io nu ma bag la mop. Ce bine e ca totul e virtual! Dar uneori consecintele se pot repercuta si-n real-life, de exemplu, chiar tipul asta, Helstid, e ofticat pe mine, totul a plecat de la o fata si din dorinta mea de a-l apropia ca friend, ei bine, uitasem ca netul e refugiul dezaxatilor si complexatilor, psihopatilor, dar pot jura ca el nu e asa cu toti, numa' ca acum nmush ce draku l-a apucat, i-o fi murit bunicu' :? , l-o fi palmuit girl-frienda, naiba stie. A fost o vreme cand am putut comunica cu el, puteau si novicii ca tine sa comunice cu el.

2. Te referi cumva la topicu' deschis de mine la Condica de Reclamatii?

Aveti grija, Stefan si Gloria au vorbit sa ma angajeze la Militia Forumului! :hmm:
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif