View Single Post
Old 12 Mar 2008, 11:41   #13
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
No, hai cã am râs la faza cu "shareing-ul" hobby-urilor, ºi cu upload-ul realizãtilor personale. Din experienþã îþi pot spune cã pe site-urile româneºti care practicã aºa ceva, este la fel ca în politicã nu poþi accede ºi avea succes dacã nu te puni bine cu moderatorii/ administatorii, dacã nu pupi în fund constant pe cineva. Am avut experienþe dramatice pe site-urile despre munte, unde pozele mele, votate de cãtre utilizatori drept excelente au fost scoase de pe site de cãtre administrator/i pentru cã nu erau de calitate (lol - de parcã existã ceva care sã meargã mai bine pe "automat" ca un aparat foto semiprofesional!), sau pentru cã nu le-a plãcut lor cu am vãzut eu Retezatu', mã rog explicaþia realã þine de minunatele mele comentarii. Despre site-uri ca trilulilu nici nu vreau sã mai vorbesc, sã-þi faci la 2 zile câte un cont nou ºi sã votezi negativ peste 450 de upload-uri e dincolo de puterea mea de înþelegere. Acum între noi fie vorba, probabil cã dacã aº fi postat poze cu mine sumar îmbrãcatã, aº fi avut mai mult succes decât cu peisajele montane, sau cu instantaneele.

Acum trebuie sã recunosc cã a fost o româncã de origine maghiarã care a vrut sã-mi punã pozele din Retezat pe nu ºtiu ce site de promovare a turismului românesc, dar atât m-a stresat cu instalatul a nu-ºtiu-ce programe încât PCul meu a dat colþu' ºi pe mine m-au lãsat nervii.

Mã rog, asta nu înseamnã cã nu sunt ºi oameni de calitate pe Net, sunt, dar e atât de greu ºi plictisitor ºi mai ales total neproductiv sã stai sã faci selecþia, poate cã e ºi ãsta un hobby pe care eu nu-l posed încã.

-----
Ideea era cã "urãsc" moldovencele frumoase ºi "deºtepte", ºi mã întreb adesea cu tristeþe, care este de fapt adevãrata poveste?
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif