View Single Post
Old 12 Mar 2008, 10:57   #15
legardere
Veteran

legardere

Si ne mai intrebam de ce merg atat de bine filmele romanesti?
Pai mai oameni buni daca noi astia care mai mergem cat de cat pe la un film, din cand in gand (ma refer romanesc ca de astea e vorba in toata fraza) nu avem dreptul sa ne exprimam parerea, fie ea bina sau rea, despre ceea ce vedem pe panza aia de-i zice ecran, ca ne sare in cap un X (nu merita sa-i dau numele la modul de adresare), care mai are si "bunul simt" sa ne acuze ca nu dam bani sa se faca film sau alte asemenea aberatii (apropo "Tanti" vezi ca banii de la CNC sunt bani de buget, deci de la noi astia, asa ca fiecare iti finantam tie si altora ca tine aberatiile cinematografice), atunci la ce sa mai mergem sa vedem filmele cu pricina.

Personal sper sa nu ajung la nivelul ridicat de mediocritate al celor care au "aparat" acest film, si incerc sa fac acest lucru ascultand in primul rand criticile, atata pozitive si negative, la adresa muncii mele si a echipei din care fac parte, pentru a vedea ce a fost bine si ce mai trebuie inbunatatit, astfel incat data viitoare rezultatul muncii mele sa fie mai bun, lucru care il recomand si mai sus nenumitilor poate astfel isi vor castiga in primul rand respectul celor pentru care muncesc, noi astia fraieri care nu avem dreptul sa vorbim, adica spectatorii, fara de care nu stiu ce sens ar mai ave munca lor sau a tuturor artistilor (era sa zic artizanilor ).