View Single Post
Old 12 Mar 2008, 06:42   #13
mihaifulger
Senior

mihaifulger

Send a message via Yahoo to mihaifulger
Precizare BFF

Originally Posted by palos:
Filmul de 3 milioane de euro ... in ciuda a ceea ce spune mihaifulger... s-a facut. Promo-ul lui poate fi vazut pe alte site-uri de film. Si apropos , mihaifulger esti acelasi cu Mihai Fulger? Pai, ai acceptat sa fi membru al juriului BFF editia a doua, festival pe care stii, ca il organizez eu!
Este ultima oara cand mai am vreo legatura cu acest site care nu face decat sa dea posibilitatea unora sa ii injure, visceral, pe altii.
A! Apropos - va legati de Popovici si muzica lui.... Pai, cantati voi daca sunteti in stare! Printre alte trupe, a cantat cu TIMPURI NOI (per. '83 -'84), AUTOSTOP (actualul CARGO in perioada '84-'85) si PROGRESIV TM
(per '86 -'87), dupa care a cantat, si a facut orchestratii, in afara Romaniei, in statiuni in care nu aveti bani sa calcati nici acum si in trupe de care habar nu aveti. Ma intreb daca le stiti pe cele mentionate aici. Cand veti face voi studii muzicale, cand veti stii sa cantati la pian, guitara si voce ... atunci sa comentati ca este "omul orchestra" ... citat mihaifulger.
Cornelia Palos

Draga doamna Palos,
Am descoperit siderat mesajul dumneavoastra. Aveti dreptate: luna trecuta am fost invitat de coordonatoarea BFF, o persoana pe care o apreciez in mod deosebit, sa fac parte dintr-unul din juriile internationale ale festivalului. Am acceptat (nu fara ezitari, pentru ca stiam cine patroneaza BFF) fiindca am avut incredere in Oana si mi-am zis ca este un festival international de film, care are invitati straini de marca, nicidecum mosia Corneliei Palos. Imi dau seama ca am gresit nevorbind cu dumneavoastra inainte de a lua decizia (de altfel, nu am vorbit niciodata), pentru a va afla pozitia. Acum inteleg ca pentru dumneavoastra acceptul meu de a face parte din juriu echivaleaza cu acceptul de a va canta in struna si de a lauda filmele domnului Popovici. (Apropo, v-as sugerati sa schimbati numele festivalului din Bucharest Film Festival in Palos' Film Festival, ca sa fie clare lucrurile.) Daca as fi stiut asta dinainte, va asigur ca nu as fi acceptat invitatia. In concluzie, cu riscul de a nu avea niciodata bani sa calc prin statiunile in care a cantat domnul Popovici, renunt la calitatea de membru al juriului in festivalul dumneavoastra.
Succese nenumarate,
Mihai Fulger
You see, this profession is filled to the brim with unrealistic motherfuckers. Motherfuckers who thought their ass would age like wine. If you mean it turns to vinegar, it does. If you mean it gets better with age, it don't.
mihaifulger is offline   Reply With Quote sendpm.gif