View Single Post
Old 11 Mar 2008, 23:58   #7
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by palos:
Cine dintre voi stie sa traga un cadru? Daca raspunsul este da, cine dintre voi a investit intr-un film? Daca, din nou raspunsul este da, (...)
Ups...! :oops:
Sunt convinsa ca raspunsul este NU la fiecare intrebare!
Zbârci!
Daca voua nu v-a placut, nu trebuie sa fiti asa de viscerali.
Cornelus, "visceral" nu înseamnä "critic, cârcotas, räu, cusurgiu, bestie, târtitä"; înseamnä "instinctual, pätimas, afectiv, emotional, thalamic". Uite, eu, de pildä: desfiintez cât se poate de cortical "Un acoperis...", si ador cu cea mai pasionalä visceralitate "M.D.L." :sleep:
festival pe care stii, ca il organizez eu!
Ups bis. :oops: :oops:
Este ultima oara cand mai am vreo legatura cu acest site care nu face decat sa dea posibilitatea unora sa ii injure, visceral, pe altii.

Rämâne cum am stabilit. :sleep:

cand veti stii sa cantati la pian, guitara si voce ...
Tulai... :shock:
Da-n fine, hai sä fim îngäduitori... :hmm:
Aici nu era vorba nici de bani, nici de fonduri, nici de festivaluri, nici de public, nici de formatii si de statiuni în care noi n-avem bani sä ne ducem... (vaiii! cu asta chiar a plesnit-o cucoana! Adicä, Neam-Prost cu Nî-Pî mare! Räpirea din serai, ce mai! :w00t: Motocei tricotati la cheile de la dulap!) nici de fel de fel de aranjamente de culise si alte abureli - ci de faptul cä filmul e cutremurätor de prost, agramat, neinspirat, diletant, motoristul batjocorind efectiv, prin incapacitatea lui mintalä si subprofesionalä, un scenariu excelent. Omul NU LE ARE, si pace. Argumentele sunt mai sus, în analizä, punct cu punct - pentru cine n-a väzut filmul, desigur; cine l-a väzut, si a mai citit si scenariul, o ia la fugä singur.
Apropo - ce poate fi mai penibil, mai ridicol, mai hilar, pentru un motorist, decât ca, în loc ca FILMUL LUI sä vorbeascä, sä vinä nevasta cu fäcäletu': "Fir-ati voi ai dracu' sä fiti, ce vä luati de bärbatä-miu, hai?! Na, na!!!" Delicios! :lol:
Dar, Cornelus, tu mai aveai un user aici, pe nume "Io" - ce-ai fäcut, l-ai pierdut, sau ai uitat de el? :?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif