View Single Post
Old 10 Mar 2008, 15:09   #32
rocky
Veteran

rocky

Nu sint DELOC de acord cu cel care a zis ca nu ii plac subiectele din Valuri etc. Din contra, as zice ca iata in fine incepem sa ajungem la ce trebuie - subiecte normale, cu povesti simple si adevarate. Iar un subiect se poate face in mii de feluri. E bine ca am cam terminat, cel putin deocamdata, cu securistii.
Aseara am vazut la HBO un scurt metraj, Alexandra, care avea multe calitati. Eu, fire foarte circotasa, am avut niste nemultumiri la scenariu si joc, asupra carora nu insist fiindca am constatat ca n-are sens, cine stie cunoaste, dar in general pot spune ca mi-a placut, tocmai pentru ca e un subiect normal. Si mi-a placut tocmai pentru ca e un subiect "mic". Avem nevoie si de filme gen "drame TV", pentru ca din ele vom reinvata sau descoperi adevarul relatiilor filmice si al replicilor.

Chestia ca exista deja asemenea filme e de salutat, nu mai dati in oameni aiurea, asta chiar e unul din putinele aspecte asupra carora chiar nu e de comentat decit pozitiv. Pe vremea mea, la ATF era jale si prapad la subiecte, cit erau de false si de penibile (desigur, ca sa-mi pastrez tonul arogant binecunoscut, nu era vorba si de ale mele).
rocky is offline   Reply With Quote sendpm.gif