View Single Post
Old 10 Mar 2008, 10:02   #76
danscurtu
Novice

danscurtu

voi posta o poveste legata de tematica zilelor iubirii scrisa de mine pt un alt concurs de valentine, unde n am apucat sa o trimit. stiu ca a expirat termenul pt concurs, dar vroiam doar sa o postez ca sa o citesca cineva, mai ales ca povestea mea ar fi un scenariu perfect pt un film de dragoste/comedie neagra. povestea mea nu are pretentzii literare, de asemenea este scrisa in gluma intr un limbaj mai mult de chat decat artistic
enjoy

Iubito, itzi scriu aceste randuri pt ca nu am curajul sa tzi destainui gandurile mele prin vorbe.
Vreau sa tzi fac dovada dragostei imense care tzi o port si sa te intreb daca vrei sa mi fii alaturi la bine si la rau pana la moarte.
Si cum altcumva pot sa tzi dovedesc imensa dragoste pe care tzi o nutresc decat prin a fi sincer fatza de tine?
Si ce alt mod mai frumos de a incepe o propunere in casatorie exista decat prin a tzi demonstra ca viatza mea itzi apartzine intr u totul, cu toate secretele, cu lucrurile ei frumoase si mai putzin frumoase.
Prin urmare, da mi voie a mi deschide sufletul in fatza ta pt a mi asculta confesiunea lucrurilor pe care le am tzinut ascunse fatza de tine.
In primul rand numele meu nu este Wilhem Rambo ci Ucea Costel, (greuceanu pt prieteni). Apoi vreau sa tzi spun ca nu am fost cascador la Hollywood, banii pe care ii cheltui cu tine ii am de cand spargeam bancomate in Italia.
In alta ordine de idei, nu am fost nici in legiunea straina, tatuajual de pe spate l am capatat in penitenciarul de la Jilava si nu in legiune. Nu am studiat nici medicina si nici dreptul, iar cand lipseam noaptea nu ma ocupam de bolnavi la spital ci ma ocupam de ei la cimitir, dupa ce mureau, pt ca meseria mea de baza este de fapt de gropar, din tata in fiu.
BMW ul care itzi place asa de mult nu l am putut lua din salariul de gropar, asa ca a trebuit ca in timpul liber sa lucrez la ecarisaj, precum si la morga spitalului comunal unde ma ocupam de infrumusetzarea clientzilor pentru ultimul drum, de unde mi a venit si ideia de a deschide mica noastra afacere cu salonul de cosmetica.
Acestea sunt lucrurile care am vrut sa le cunosti inainte de a tzi cere mana, iar acum ca ai aflat totul despre mine itzi promit ca de acum inainte voi fi sincer cu tine de vei accepta sa mi fii nevasta. A, si era sa uit un alt amanunt important, nu am terminat doua facultatzi precum am zis, nici liceul de fapt, si nici gimnaziul, iar cele patru clase au fost de fapt trei pentru ca tot ramaneam repetent si a zis tata ca scoala nu i de mine.
Asa ca nici nu stiu sa scriu prea bine, iar aceasta epistola de dragoste o scrie de fapt colegul meu Dan, la dictarea mea.
Si daca tot suntem la capitolul sinceritate, vreau sa tzi marturisesc ca de fapt eu, Dan, te iubesc la nebunie, inca de cand am inceput sa tzi scriu aceste scrisori la dictarea inapoiatului tau iubit. Acum, ca ai aflat adevarul despre el, poate il vei parasi si te vei gandi la posibilitatea de a te intalni cu mine de acum inainte si a mi da sansa sa tzi demonstrez respectul si afectiunea mea.
cu multa dragoste si profunda afectziune,
dan
s semnatura este a lui
x x
x x
x
x x
x x
danscurtu is offline   Reply With Quote sendpm.gif