View Single Post
Old 08 Mar 2008, 17:38   #30
rocky
Veteran

rocky

Nu sint unicul anonim care a muncit aici, nu am afirmat niciodata asa ceva, dar nu cred ca nu sint foarte multi care se regasesc in ce spun.
Eu am subliniat in permanenta ca e opinia mea strict subiectiva si ca nu vorbesc decit despre lucruri pe care le cunosc destul de bine si de care m-am lovit.
Pina acum, nu a fost nimeni care sa conteste ca nu am dreptate scenaristic. Daca ai remarcat, singurul care a comentat a facut-o atacind un alt film.
Din pacate, este o mare problema la noi - cine sa fie cel care zice ca un lucru e ok? Nu acceptam sa fie nimeni altcineva decit noi.
Cred ca singura cale e sa acceptam niste oameni ca fiind de valoare indiscutabila, si sa construim in jurul lor. Si aceia sa fie validati de propria lor breasla, si nu de o breasla conexa. Scenaristii de scenaristi, regizorii de regizori, criticii de critici. Fiecare sa-si recunoasca singuri care le sint valorile. Pina acum, doar ultimii au facut-o.
De-asta si e viermuiala asta continua in filmul nostru, fiecare e propus exclusiv de prietenii lui si de diverse structuri care il sustin.
Vreau putina lege si ordine, chiar daca nu sintem in america. Drepturi, obligatii si mai ales raspundere. Cu 200.000 de euro se poate face un film minimalist, dar se pot face si alte lucruri de care e nevoie la modul fizic.
rocky is offline   Reply With Quote sendpm.gif