Din partea mea, acesta este un documentar foarte slab ,aproape din toate punctele de vedere. Este dezlanat si nu are coerenta necesara pentru a capta atentia,se folosesc imagini "moarte" in timpul unor explicatii asa zis savante ,iar montajul este totalmente aiurea, din pacate.Se folosesc date din Istoria Religiilor intr-o asa-zisa coincidenta care ar trebui sa dea privitorului de gandit dar care din pacate sunt pur si simplu ( si raman ) niste ...coincidente.Iar cat despre povestea ca 11 septembrie nu ar fi existat sau ca Bush ar fi regizat evenimentele de atunci , acest lucru reprezinta pentru mine o fantasmagorie de cel mai prost gust.Monopolul bancilor se vrea un capitol de o noutate fantastica dar bineinteles ca lucrul acesta este stiut de mult de toata lumea.In fine , acest documentar se vrea un strigat de lupta pentru chemarea maselor largi de oameni care vor rasturna noua ordine mondiala care va genera o lume mai buna...bla,bla,bla,bla,bla,s.a.md,etc...sau ne vedem alta data intr-o lume mai buna

!!! Aidi bre' ca suntem oameni seriosi ! :shock:
Pentru mine acest film reprezinta somniferul ideal sau poate ca am fost mai obosit in ultimul timp si de aceea nu am vazut CAPODOPERA din acest documentar ! :o