Nu te juca cu dragostea.....asa imi spunea mama....si mare dreptate avea.
Voi povesti si eu o intamplare adevarata...din adancul inimii mele.
Film nou in oras...indian...de dragoste...
Sorin venise pe la mine sa ma ia cu el...deja luase bilete...era rost de distractie, de agatat, ce mai...cu siguranta sala va fi plina de fete, imi zicea el.
Si am ajuns. Eram inarmati cu cocosei, coca-cola , gume, servetele.
Pe scaun langa mine, o blonda, subtirica, cam de statura mea, vorbea soptit cu prietena ei...abia astepta sa inceapa filmul...era genul ei, ii spunea.
Distrat, cu chef de vorba, ii spun ca il vazusem deja...asteptand satisfacut sa intre in vorba cu mine.Minteam, vroiam sa rad de naivitatea ei, sa-l distrez pe Sorin...
Ochii ei senini ma priveau curiosi, buzele ei rozii vroiau sa ma intrebe ceva dar au ramas tuguiate...fara sa rosteasca ceva.Privirea ei m-a patuns, m-a tulburat, nu puteam minti, si-mi parea rau ca vroiam sa rad de ea.
Noroc ca filmul tocmai incepuse, si i-am propus grabit, sa ne uitam impreuna.
Cat timp a durat filmul, am privit-o atent.Avea un profil minunat, mirosea fin a lacramioare, si-si stergea discret, din cand in cand, lacrimile de pe obraz.
Ma simteam ciudat, nu-mi trebuiau nici film, nici cocosei, nici suc. Nici nu observasem cand s-a terminat filmul si a disparut "blonda" mea.
Deodata , totul parca s-a naruit. Simteam ca fara ea nu puteam respira.
Abia cand a plecat plangand, mi-am dat seama ca mi-a luat inima, ca eram indragostit de ea.Era prea tarziu, dar as fi dat orice sa mai pot da de ea.
Cam asta a fost povestea mea.
|