View Single Post
Old 07 Mar 2008, 09:41   #66
red_rose
Novice

red_rose

Buna,
am sa va povestesc si eu cum mi-am cunoscut iubirea vietii mele..... a fost destul de amuzant dar sper sa nu radeti prea tare...este o poveste adevarata...

Totul s-a intamplat intr-o zi frumoasa zi de mai acu' 2 ani. Eram la facultate, acolo plictiseala mare, unii din profesori se pare ca aveau treburi mai importante de facut decat sa vina la ore, asa ca, ma hotarasc eu cu prietena mea cea mai buna sa mergem la cinema. Zis si facut. Dupa 15 minute ne aflam la cinema, ne-am hotarat noi la ce film sa intram, am avut noroc ca urmatorul trebuia sa ruleze in 10 minute asa ca, am luat bilete si am intrat.
Ne-am asezat cuminti la locurile noastre si asteptam sa se stinga luminile si sa inceapa filmul. Eu aveam locul exact la margine, undeva prin mijlocul salii.
Cum stateam noi acolo si vorbeam, ma trezesc cu o cutie de popcorn ce se rastoarna pe mine... Un tip venind grabit sa isi ocupe locul ce se afla undeva pe randul din fata mea, a alunecat si a varsat cutia cu popcorn pe mine. La inceput m-am infuriat, apoi el disperat isi cerea scuze si incerca sa adune popcornul de pe mine. La un moment dat, privirile noastre s-au intalnit, am ramas asa cateva clipe privindu-ne unul pe celalalt, dupa care i-am zis ca nu este nici o problema si i-am zambit. A fost dragoste la prima vedere, eu care nici nu credeam in asa ceva. Pe toata durata filmului ma gandeam la tipul acela simpatic, brunetel cu ochii verzi care mi-a dat mii de fiori si cu coada ochiului nu il scapam din privire.
Dupa film, m-a invit la o cafea, cica sa isi ceara scuze pentru ce facuse. Dupa lungi insistente, am acceptat, si bine am facut. Dupa ceva timp, aveam sa aflu ca si el se gandise la mine pe toata durata filmului, si nu stia cum sa faca sa ma invite in oras sa ne putem cunoaste. Au trecut 2 ani de atunci, suntem impreuna, ne iubim si ne respectam mult de tot unul pe celalalt, ce mai, suntem cuplul perfect. :love:
Acum, de fiecare data cand mancam popcorn, ne amintim de acea faza si ne amuzam copios.
red_rose is offline   Reply With Quote sendpm.gif