View Single Post
Old 05 Mar 2008, 21:16   #76
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Errare humanum est.
I-am scris un e-mail CTP-ului, tachinându-l amical despre prostioarele pe care le-a scris, si dându-i linkul de-aici, în caz cä era curios sä vadä cum îl încondeiem. Deci, zbârci: nu ne ascundem. (Apropo, a fost dintotdeauna genul de om cäruia îi place sä fie contrazis, si se avântä cu curaj în controverse. Nu se supärä ca väcaru' pe sat când cineva îi zice cä n-are dreptate. Ba chiar, uneori, INSISTA sä-l criticäm cât mai virulent si violent, spre a-si verifica propriile argumente - ca în cazul volumului de debut, "Planetarium". Altä datä, a oferit 300 de lei recompensä cui îi descoperea o gugumänie cât toate zilele din respectivul volum.)
Da' uite, am altä propunere: din totdeauna m-a incitat orasul Cernavodä, prin prezenta podului, prin felul cum se asterne pe cele douä versante, mai recent si prin prezenta canalului... Dar niciodatä n-am avut ocazia sä-l vizitez. Ce-ar fi sä vin eu acolo pentru o zi, într-o sâmbätä, mai spre varä asa? Si cât ne promenäm si-mi prezinti orasul, eu îti povestesc, printre altele, si despre CTP si anii când ne cenäcläiam ambii doi la Solaris si Prospectart. Si pân-atunci, punem subiectul în cui, ca sä nu vorbim în necunostintä de cauzä. OK?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif