View Single Post
Old 04 Mar 2008, 23:07   #65
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Dragomara:
Dilema mea, inteligibilã sper nu doar pentru mine, constã în neacceptarea pãrerii celuilalt, dacã lui nu-i place filmul pe care eu îl apreciez automat s-a prostit "di tãt"!
Ai perfectä dreptate: evident cä nu i-o acceptäm - de ce am face-o, când greseste? Sau preferi sä i-o acceptäm când dä cu bâta-n baltä, si sä i-o respingem când are dreptate? Ori, poate, sä i-o primim 100%, färä nici un discernämânt, ca unui profet? Cetepeul nu e profet, garantez - mi-e bun prieten, vechi si de demult. Ii cunosc bine stilul de gândire, îi respect calitätile, si-i înteleg erorile. Deci, vorbesc în cunostintä de cauzä când zic cä s-o prostit di tät. Nu e prima oarä. Noroc cä, atunci când le zice bine, compenseazä.
Hmmmm... Mã pune pe gânduri (a se citi fugã) insistenþa asta cu care-i desfiinþaþi pe cei care nu gândesc ca voi, nu au aceleaºi gusturi cu voi, eu fiind genul de om care ºtie cã cei care nu sunt cu noi nu sunt AUTOMAT împotriva noastrã. Raþiunea-mi spune cã aci e ceva putred.
Asa e, este ceva putred aci, si iatä ce anume: cel putin eu si alti câtiva de pe-aici, iubim, respectäm, DORIM interlocutori care nu gândesc ca noi, cäci controversele pot fi fecunde si creatoare - spre deosebire de plicticosenia sterilä a consensului. Dar ne iritä, jignesc si revoltä opiniile contrare care, în loc de a fi sustinute cu artileria si blindatele, au ca arsenal ciomegele putrede (ei bine, da - aci e ceva putred!) si arcurile flescäite, cu sägeti rupte si boante.
Lãsaþi, domnule, omul în pace, fiecare are dreptul la o opinie (personalã - ºtiu e pleonasm, dar aci chiar e necesar), numai în comunism trebuia sã gândim ºi sã simþim toþi la fel!
Ai dreptate. Avem dreptul la opiniile noastre opuse alor lui, si ni le sustinem cu tärie. E un duel cinstit, pe care acel partener care spune imbecilitäti îl pierde - pe mâna lui, nu a noasträ! Deci, considerând cä abereazä pernicios, tragem în el, si vedem dacä-l doborâm sau nu. Dacä noi aberäm, propriile noastre prostii vor ricosa si au sä ne împroaste cu bulion si gälbenus verzui. Oneste bibere.
So, let me help you out of your dream. :happy: Nu vom läsa omul în pace. :sleep: Nntz! :hmm: Let the best one win!
Paralela aceea dintre puterea de înþelegere ºi jazz, sau Camus a fost de-a dreptu' tembelã!
N-ai citit mesajul meu anterior (iar!). Tocmai spusesem cât de adecvatä si inteligentä e, cäci se referä la un fenomen de care ne izbim des, si îl disecä obiectiv si precis.
Oricum, iar am râs!
Ne bucuräm. Ce-ar fi viata färä umor?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif