04 Mar 2008, 16:11
|
|
Banned
|
LOL. Chiar am citit tot, ºi iar am râs, nu m-am putut abþine! Ok. Nu am sã cad în pãcatul unora de pe-aci care nu vãd filmele, dar totuºi le comenteazã, pentru cã X sau Y le-a vãzut ºi dacã lui nu i-a plãcut, categoric nu o sã le placã nici lor! LOL!
Dilema mea, inteligibilã sper nu doar pentru mine, constã în neacceptarea pãrerii celuilalt, dacã lui nu-i place filmul pe care eu îl apreciez automat s-a prostit "di tãt"! Hmmmm... Mã pune pe gânduri (a se citi fugã) insistenþa asta cu care-i desfiinþaþi pe cei care nu gândesc ca voi, nu au aceleaºi gusturi cu voi, eu fiind genul de om care ºtie cã cei care nu sunt cu noi nu sunt AUTOMAT împotriva noastrã. Raþiunea-mi spune cã aci e ceva putred. Mã rog, treaba voastrã, dar se vede ca dracu! Lãsaþi, domnule, omul în pace, fiecare are dreptul la o opinie (personalã - ºtiu e pleonasm, dar aci chiar e necesar), numai în comunism trebuia sã gândim ºi sã simþim toþi la fel! 
Paralela aceea dintre puterea de înþelegere ºi jazz, sau Camus a fost de-a dreptu' tembelã!
Oricum, iar am râs!
O sã mã uit ºi eu la film, motivele pentru care nu ar trebui sã-l vãd, cele postate aci sunt doar hilare.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
|
|