Thread: Waving Cinema
View Single Post
Old 02 Mar 2008, 19:42   #20
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Cum stãm cu ce?! Lepturarea, ce-i aia? ªi doar io mi-s dislexicã cu acte-n regulã, aci!

Nu prea stãm cã n-avui timp, spãlai gemuri, stãtui pe Net, mã uitai la filme ºi acum mã doare capu', de la curent sau de la monitor, naiba ºtie, ºi aºa regret cã nu sunt balauriþã, l-aº fi tãiat ºi gata, nu cã aºa aº avea vreun folos de la el!
Dar promit cã sãptãmâna viitoare sã le citesc. Aº vrea sã vãd ºi filmul tãu, dacã se poate.
----

Despre ce piesã de teatru era vorba? Eheeeee am ascultat sute, practic am crescut cu teatru radiofonic, ºi cu muzica electronicã, cu "Univers interzis" de pe România Tineret. Când eram în vacanþe la bunici, pentru a nu rata nicio piesã, tata le înregistra pe bandã de magnetofon.
Acum ascult radio foarte puþin, în sensul cã mã trezesc ºi bucãtãresc cu România Cultural, ºi am câteva sute de piese de teatru radiofonic luate de pe Net pe care le ascult când calc, sau gãtesc, dar nu mai este plãcerea de-atunci.
Apropo de asta IDul meu, "Dragomara" este dintr-o piesã de teatru despre daci. :lol:
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif