Duc o viata minunata.Sunt tanar,iubesc viata,viata ma iubeste pe mine.Traiesc in propriul meu regat si filmele mele imi sunt amantele mele.Cu atatea bijuterii este greu sa raman fidel si trebuie sa recunosc ca e chiar plictisitor.Imi este greu sa ma hotarasc cu cine sa imi petrec mai mult timp,cui sa ii ofer mai multa apreciere.Sa ies iarasi in oras cu Jimmy,Tommy si cu Henry?As putea sa ies sa alerg cu Forrest.Cu Forrest Gump.Sau as putea sa ma relaxez putin pentru ca inca nu mi`am revenit
dupa ultima aventura de pe Nostromo.Eu si Ripley era s`o patim rau de tot de data asta.La Rick`s au niste bauturi foarte bune si il putem auzi pe minunatul Sam cantand despre trecerea timpului.Familia.Familia vine pe primul loc.Intotdeauna.Cine m`a invatat asta?Dar desigur,Donul.Vito Corleone.Si nu e rau nici sa castigi bani cand esti in Vegas,atata timp cat il ai prieten pe Sam "Ace" Rothstein.Am castigat atatia bani incat mi`am permis sa imi iau un DeLorean cu care pot calatori in timp.Sunt doar 2 modele in lume iar celalalt il are Marty McFly.Mai exclusivista de`atata nu stiu ce masina as putea avea.Insa banii nu aduc fericirea se zice,iar Holly Golightly e hotarata sa imi demonstreze mereu asta.Adica cum sa astept sa ajunga la 40 de ani sa`i dau diamantele alea?Voi fi mort pana atunci.
Totul este placut in regatul meu,dar viata ma cheama mereu sa rezolv diferite treburi.Un lucru il stiu totusi.Filmele mele vor continua sa ma iubeasca asa cum si eu le iubesc,si ma vor astepta neconditionat si ma vor ajuta sa simt ca traiesc.