Thread: Waving Cinema
View Single Post
Old 01 Mar 2008, 19:22   #12
ovidiu bufnila
Veteran

ovidiu bufnila

Originally Posted by st3fan:
Originally Posted by ovidiu bufnila:
Sunt convins ca tinerii i din Forum pot contribui intr-un mod insurgent la dezvoltarea acestei aventuri a cunoasterii
Insurgentul este persoana care participa activ la o insurectie, care inseamna impotrivire vadita fata de un regim, legi etc.Dar nu este asa de important, sa trecem la asa numita "valurire"...
Mentionez ca acum cateva luni am citit ceea ce postai pe un alt forum, si din momentul in care ai spus ca nu e bine sa ne punem intrebari am renuntat...mi-am zis ca e destul de clara toata treaba...Adica ai contrazis maieutica lui Socrate, ai contrazis toata filosofia...Dar totusi sa vorbim si pe subiect.Aceasta "valurire" care este peste tot, nu cumva este sinonima cu teoria conform careia trecerea timpului se petrece intr-o circularitate continua?Sau este vorba de mult mai mult.
Originally Posted by ovidiu bufnila:
E greu de definit Valurirea pentru a este un conept extrem de complex
Hai sa fim seriosi...Acest lucru imi indica faptul ca nu esti prea sigur de ce inseamna acest termen.Sau doar simti si astfel nu il poti transpune in cuvinte?Ideea e urmatoarea, ok, ai o teorie proprie asupra universului, asupra vietii, etc.Dar defineste-o cum trebuie si apoi putem purta discutii.

Ar fi o eroare sã mã apuc de asta de unul singur. Complexitãþile sunt niºte filme ciudate. Filmul este ºi el un obiect ciudat. Imaginile sunt obiecte ciudate. Cred cã de fapt vedem, zãrim doar încreþiturile unui Univers infinit complex, ciudat, pasionant. Tu cum îl vezi? Parcã ar fi un Cinema Vãlurit. De ce nu, la urma urmei?! Când spun sã nu vã puneþi întrebãri mã aºtept sã vã puneþi de fapt.