Originally Posted by Dragomara:
Sper ca singura chestie realã în toatã povestea aia sã fie pasiunea pentru film ºi pentru mersul la cinema, altminteri e tragic.
|

Draga, e surpriza. Spui la party-u' de dupa ceremonia de decernare a premiilor...da' stai linistita, ca ceea ce tie ti s-ar parea tragic, pe mine m-ar face fericit.
Originally Posted by Pitbull:
Ar fi o idee...
Neeaah!
:sick:
Bunicel, io ma gandisem la
"Greeceman'blood" ceva de genu' da' nu-s hotarat si...sincer? nu fac o pasiune din formalitati si cred ca e suficient nickname-ul asta. Ma mai gandesc, pana la 2000 ma decid...nu pot sa uit un mesaj privat al lui Mistah J, eu il intrebasem de ce posteaza atat de des, sa m-ajunga pe mine? care aveam vreo 180 pe atunci iar ce fusese postat sub nicku' de Alkazam, pierduse dreptul la posesie. Si mi-a raspuns:
"Eu vreau doar s-ajung mai repede la 1000 de mesaje pe forum sa-mi pot lua un rang personalizat apoi o las mai moale." :lol: Doamne, cat m-a amuzat!
- Neverending PMs author
- Proust al mesajelor private
|

Se va remedia. Stiti, dom'le, eu nu prea am folosit e-mailul ala in ultimul timp si mi-era mai easy de-aici. Mult timp, privat cinemagia a fost pentru mine un e-mail.
PS: Da' nu-s asa neverending... :oops: Nu uitati ca nu am vorbit niciodata pe messenger! Pe altii i-am stresat
si pe mess! :w00t: