View Single Post
Old 27 Feb 2008, 13:02   #23
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Eu am sa-i cer consultanta in particular lui nenea Pitbull sa fiu sigur ca am sa castig acest concurs. Apoi vom face o intelegere ca DVD-ul castigat sa-l donam unei case de toleranta. Uite, chiar acum ma pregatesc sa cer sfaturi narative si voi trisa in acest concurs ca sa fiu sigur-sigur ca am sa castig. Am auzit eu ca in viata castigi numai daca trisezi si am sa trisez fata de participanti si am sa castig sigur-sigur si am sa ies campion si am sa fiu no.1. O sa fiu fericit alaturi de hartia pe care scrie "Locul I, martie 2008 i se inmaneaza Domnului Neuptolem pentru meritele deosebite avute la brieful de 500 de litere, etc....". Joc murdar ca sa castig si sa fiu no.1 ca am auzit eu ca daca trisezi...ce sa te mai freci la cap cu etica si morala si bunele maniere cand e mult mai usor sa trisezi si sa ti se umple sacul asa de la Conducere, direct in plosca cu premii. Si asa o sa fac tot timpul in viata si asta va fi doar inceputul si am sa trisez ca sa castig. Si vai si-amar de participanti si cei ce inca spera, pt ca am sa castig ca eu voi trisa si am sa ies campion sigur-sigur. Ca sa castig trisez. E mai usor sa castigi trisand. Am sa trisez si am sa castig. Neah! Sic! 8)
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif