Originally Posted by Dragomara:
Cazimire trecând peste faptul cã eºti mitocan la faza cu uitatul pe forumurile despre mame ºi copii, mã rog, ar fi fost de mirare sã nu fii!
|
nu serviti si o propozitie principala?
Tu confunzi "estetica" cu "esteticul", "morala" cu "mesajul"; mai pe searã am sã dau explicaþia din dicþionarele pe care cei mai mulþi dintre noi au uitat, sau nu l-au deschis vreodatã, când vrei sã mã uimeºti cu inteligenþa ta evitã, te rog, Dexonline.
|
corect este "dictionarele pe care cei mai multi dintre noi LE-au uitat (PREFERABIL FARA VIRGULA) sau nu LE-au deschis".
Apoi se pune punct (".") cand se doreste comunicarea unei alte idei: "... vreodata. Cand vrei..."
dexonline este expresia electronica a majoritatii dictionarelor romanesti. e mult mai usor de consultat cand vrei sa dai peste nas cuiva online.
Alex - am vurt sã citesc, dar sã mor io dacã am înþeles ceva! În româna cãror ani postezi? Nu sunt Pruteanu, ºi gramatica nu e hobbyul meu, dar totuºi lipsesc atâtea litere din cuvintele tale... Poate cã ar trebui sã vorbim acum un pic ºi despre comunicare, ceea care este distrusã 80% de modul în care postezi, mã refer acum la cea electronicã.
|
e o scriere prescurtata pe principii fonetice din motive economice (sau minimaliste, dupa caz

). cam ceea ce faci tu cand scrii "io" in loc de eu.
foarte probabil k gramatica nu e hobby-ul tau din moment ce nu stii cu ce se ocupa. hint: nu prea are de-a face o ortografia pe care o reclami tu.
Pãrerea mea este cã absolut orice artã, muzica, pictura, sculptura este în primul rând MESAJ! Acum hai sã fim sinceri, ce orgasm estetic îþi pot da câteva sute de romburi suprapuse?! Ce emoþie esteticã poate reprezenta un cap de femeie cu niºte ochi de ET, ºi o guriþã cât un vârf de ac, domniºoara Pogany?!
|
parerea ta nu ar mai trebui admisa dupa declaratia ta de ieri.
s-a mai discutat despre scopul artei pe aici si profit de ocazie pentru a sustine in continuare primatul esteticii in receptarea&evaluarea artei si nu accept decat eventual ideea k in urma receptarii/consumarii unui produs artistic poti ramane cu o intrebare; nicidecum cu un mesaj/raspuns!