:lol: Povestea asta a lui Edi imi aminteste de un articol din Hustler, daca vreti vi-l copiez aici exact, era cam asa:
Intr-o seara m-am oprit in fata unei vitrine a unui magazin de imbracaminte. Am ramas cu gura cascata la o vanzatoare blonda cu fund superb si sani imensi. Ma tulburase complet! Am dat buzna in magazin si am intrat in vorba cu ea. Am invitat-o sa bem o cafea si a acceptat. Mi-a fost greu sa o rog sa vina la mine in seara aia dar pesemne ca si ea realiza ca imi este greu sa o invit la mine acasa. M-a rugat chiar ea sa vina la mine. Am fost foarte incantat si am luat o sticla de vin. Ametiti de la bautura am trecut la giugiuleli sfarsind intre bucile ei tulburatoare si naucitoare. :oops:
Numai ca eu as fi mixat din Bruckner inainte de:
Am dat buzna in magazin asta:
A doua zi eram tot acolo si o priveam. Seara de seara treceam sa mai arunc o privire la vanzatoarea mea ce-mi trezea fanteziile cele mai umede. Ea ma observase si incepuse sa-i placa prezenta mea acolo. Si astfel au trecut 6 luni si eu eram tot acolo. Pana cand intr-o zi am aflat ca nu mai lucra acolo...